SenseCity

Waarom je juist een magnesiumboost nodig hebt deze herfst! – SenseCity Breda

Het is herfst en dat betekent dat de dagen korter worden, de temperaturen dalen en de bladeren van de bomen beginnen te vallen. Terwijl we ons langzaam voorbereiden op de winter, is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan onze gezondheid. Een manier om dat te doen, is door jezelf een magnesiumboost te geven met de geweldige magnesiumbehandelingen die SenseCity aanbiedt. In deze blog, geschreven door SenseCity, bespreken we waarom magnesium zo belangrijk is en waarom de magnesiumbehandelingen bij SenseCity de perfecte manier zijn om jezelf deze herfst een welverdiend oplaadmoment.

waarom je juist een magnesiumboost nodig hebt deze herfst! - sensecity breda blog

Waarom is een magnesiumboost zo belangrijk dit herfstseizoen?

Magnesium is een mineraal dat cruciaal is voor tal van lichaamsfuncties. Het speelt een rol bij meer dan 300 biochemische reacties in het lichaam. Hier zijn een paar redenen waarom magnesium zo belangrijk is:

  1. Vermoeidheid bestrijden: De herfst brengt kortere dagen en minder zonlicht met zich mee. Dit kan leiden tot vermoeidheid en een verminderd energieniveau. Magnesium kan helpen vermoeidheid te verminderen en je energie op peil te houden.

  2. Stressmanagement: Terugkeren naar de dagelijkse routine na de zomer, samen met mogelijke herfstdipjes, kan stress veroorzaken. Magnesium helpt bij het reguleren van het zenuwstelsel en kan je helpen om beter met stress om te gaan.

  3. Immuunondersteuning: Met het griepseizoen om de hoek, is het versterken van je immuunsysteem van groot belang. Magnesium draagt bij aan een gezond immuunsysteem en kan helpen je lichaam te beschermen tegen infecties.

  4. Slaapkwaliteit: De verandering in daglichturen kan je biologische klok beïnvloeden en slaapstoornissen veroorzaken. Magnesium kan de kwaliteit van je slaap verbeteren, waardoor je uitgeruster wakker wordt.
  5.  

Nu je begrijpt waarom magnesium zo belangrijk is, laten we eens kijken waarom een magnesiumboost juist in de herfst zo relevant is.

Hoe krijg je die magnesiumboost bij SenseCity?

SenseCity biedt een scala aan magnesiumbehandelingen, zoals de Permsal Magnesium Experience behandeling, die op maat zijn gemaakt om je lichaam de magnesiumboost te geven die het nodig heeft. Deze behandelingen omvatten magnesium lichaamspakkingen, float baden, en andere massagebehandelingen die magnesium gebruiken. De ervaren professionals bij SenseCity zullen je helpen bij het kiezen van de juiste behandeling op basis van je behoeften.

Met de magnesiumbehandelingen bij SenseCity, kun je op een effectieve en ontspannende manier je magnesiumniveau verhogen. Geniet van de herfst en wees voorbereid op de winter met een gezond en gebalanceerd lichaam. Vergeet niet om contact op te nemen met SenseCity voor meer informatie en om je magnesiumbehandeling te plannen. Geef jezelf die magnesiumboost en geniet van een energieke en gezonde herfst!

SenseCity, gevestigd in het sfeervolle Breda, is een wellnesscentrum doordrenkt met oosterse sferen, geïnspireerd op de weelderige Balinese spa's. Onze missie is om onze gasten een rustgevende en verkwikkende ervaring te bieden. Floaten is daarbij een essentieel onderdeel. Met eersteklas floatcabines, deskundige begeleiding, en 's werelds schoonste floats dankzij ons
Lees verder
Zo ga je fit en gezond de Zomer in! De Zomer is eindelijk aangebroken. De dagen worden langer, de temperatuur stijgt en de zon laat zich volop zien. Dit seizoen biedt talloze mogelijkheden om fit en gezond te blijven. Hieronder vind je vijf tips om het beste uit de Zomer
Lees verder
Floating therapie kent vele positieve effecten. Één van de meest genoemde, maar zelden uitgelegde begrippen is de ‘thèta staat’ of ‘thèta-hersengolven’. Wat zijn thèta-golven precies? Waarom willen we ze? En wat weten we over het effect van floaten op onze hersenen? We leggen hier kort de wetenschap achter thèta-hersengolven en
Lees verder
SenseCity is bekend van TV en te zien op RTL4 Nederland Ontdekt! In dit programma neemt Inge de Bruijn je mee naar de mooiste hotspots in Nederland. Met aandacht voor de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van verborgen parels, luxury, travel, health, wellness en beauty.
Lees verder
Je vraagt je natuurlijk af wat Health Wellness precies betekent, dat is niet gek want de term komt nauwelijks voor in Nederland. Wat steeds belangrijker wordt in deze maatschappij is de preventieve wellness, zelf verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van je gezondheid en welzijn. Preventieve wellness gaat over het belang in
Lees verder
Welkom bij SenseCity, dé unieke health wellness met intensieve Permsal magnesium behandelingen in hartje Breda! We bestaan uit een divers team van masseurs, masseuses, receptie medewerkers en experience medewerkers die jou tijdens alle behandelingen begeleiden. Hier wordt je ondergedompeld in een oase van rust, ontspanning en nieuwe energie door het
Lees verder

Meld je aan voor onze
newsletter

Blijf maandelijks op de hoogte van de
laatste nieuwtjes en akties van ons
Health Wellness centrum SenseCity