SenseCity

Positieve effecten van floaten in magnesium, SenseCity in Breda

SenseCity, gevestigd in het sfeervolle Breda, is een wellnesscentrum doordrenkt met oosterse sferen, geïnspireerd op de weelderige Balinese spa’s. Onze missie is om onze gasten een rustgevende en verkwikkende ervaring te bieden. Floaten is daarbij een essentieel onderdeel. Met eersteklas floatcabines, deskundige begeleiding, en ‘s werelds schoonste floats dankzij ons high-tech backwash-systeem, ben je verzekerd van een hoogwaardige behandeling bij SenseCity. Stress en drukte zijn tegenwoordig vaak onderdeel van ons dagelijks leven. De behoefte aan ontspanning en herstel is groter dan ooit. Gelukkig is er een unieke manier om volledig te ontspannen en tegelijkertijd de voordelen van magnesium te ervaren. Bij SenseCity in het prachtige Breda kun je genieten van een float-sessie in magnesiumwater, een ervaring die je lichaam en geest zal revitaliseren.

SenseCity: Een Balinese Oase in Breda voor Premium Floaten in Magnesium

SenseCity, gevestigd in het sfeervolle Ginneken in Breda, is een wellnesscentrum doordrenkt met oosterse sferen, geïnspireerd op de weelderige Balinese spa’s. Onze missie is om onze gasten een rustgevende en verkwikkende ervaring te bieden, en floaten is daarbij een essentieel onderdeel. Met eersteklas floatcabines, deskundige begeleiding en ‘s werelds schoonste floats dankzij ons high-tech backwash-systeem, ben je verzekerd van een hoogwaardige behandeling bij SenseCity.

Floaten in Magnesium: Wat is het?

Floaten, ook wel bekend als floatation therapy of sensory deprivation, is een therapeutische ervaring waarbij je drijft in een speciale pod met magnesiumzout water, ook wel Epsomzout genoemd. Deze floatcabines zijn ontworpen om je gewichtloos te laten drijven, waardoor je lichaam en geest totale ontspanning ervaren. De hoge concentratie magnesium in het water biedt tal van voordelen voor je gezondheid en welzijn.

  1. Stressvermindering: Floaten is een bewezen methode om stress te verminderen. Het zoute water en de isolatie van externe prikkels zorgen voor diepe ontspanning en verminderen de aanmaak van stresshormonen.

  2. Verbeterde Slaap: Floaten kan helpen bij slaapproblemen. Het magnesium in het water bevordert ontspanning en een diepe slaap, waardoor je ‘s ochtends verfrist ontwaakt.

  3. Pijnverlichting: Magnesium heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het verlichten van pijn, met name bij spier- en gewrichtsaandoeningen.

  4. Mentaal Welzijn: Floaten wordt vaak gebruikt om mentale helderheid en creativiteit te verbeteren. De diepe ontspanning kan je helpen om stress en angst los te laten.

  5. Huidverzorging: Het magnesium in het water kan bijdragen aan een gezondere huid door de hydratatie en detoxificatie te bevorderen. Om die reden is floaten zeer aan te raden voor mensen met eczeem en psoriasis waarbij de huid vaak droog, geïrriteerd, ontstoken is. Floaten kan deze klachten kalmeren.

SenseCity: Jouw Toevluchtsoord voor Opperste Ontspanning

SenseCity, gelegen in het hart van Breda, biedt de perfecte omgeving voor floaten in magnesium. De combinatie van professionele service en een serene ambiance maakt SenseCity de ultieme bestemming voor jouw ontspanningsreis.

Dus, als je op zoek bent naar een natuurlijke manier om stress te verminderen, je lichaam te verwennen en je geest te revitaliseren, overweeg dan floaten in magnesium bij SenseCity in Breda. Deze unieke ervaring biedt een zoute oase van ontspanning die je lichaam en geest in harmonie brengt.

Conclusie

Floaten in magnesium is een effectieve en ontspannende manier om stress te verminderen, pijn te verlichten en je mentale welzijn te verbeteren. SenseCity in Breda biedt een toplocatie om deze ervaring te beleven. Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op een float-sessie bij SenseCity en ervaar de positieve effecten van floaten in magnesium in het hart van Breda.

Bron

Hutchinson, M. (1984). The Book of Floating: Exploring the Private Sea. Morrow.

Het is herfst en dat betekent dat de dagen korter worden, de temperaturen dalen en de bladeren van de bomen beginnen te vallen. Terwijl we ons langzaam voorbereiden op de winter, is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan onze gezondheid. Een manier om dat te doen, is door
Lees verder
Zo ga je fit en gezond de Zomer in! De Zomer is eindelijk aangebroken. De dagen worden langer, de temperatuur stijgt en de zon laat zich volop zien. Dit seizoen biedt talloze mogelijkheden om fit en gezond te blijven. Hieronder vind je vijf tips om het beste uit de Zomer
Lees verder
Floating therapie kent vele positieve effecten. Één van de meest genoemde, maar zelden uitgelegde begrippen is de ‘thèta staat’ of ‘thèta-hersengolven’. Wat zijn thèta-golven precies? Waarom willen we ze? En wat weten we over het effect van floaten op onze hersenen? We leggen hier kort de wetenschap achter thèta-hersengolven en
Lees verder
SenseCity is bekend van TV en te zien op RTL4 Nederland Ontdekt! In dit programma neemt Inge de Bruijn je mee naar de mooiste hotspots in Nederland. Met aandacht voor de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van verborgen parels, luxury, travel, health, wellness en beauty.
Lees verder
Je vraagt je natuurlijk af wat Health Wellness precies betekent, dat is niet gek want de term komt nauwelijks voor in Nederland. Wat steeds belangrijker wordt in deze maatschappij is de preventieve wellness, zelf verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van je gezondheid en welzijn. Preventieve wellness gaat over het belang in
Lees verder
Welkom bij SenseCity, dé unieke health wellness met intensieve Permsal magnesium behandelingen in hartje Breda! We bestaan uit een divers team van masseurs, masseuses, receptie medewerkers en experience medewerkers die jou tijdens alle behandelingen begeleiden. Hier wordt je ondergedompeld in een oase van rust, ontspanning en nieuwe energie door het
Lees verder

Meld je aan voor onze
newsletter

Blijf maandelijks op de hoogte van de
laatste nieuwtjes en akties van ons
Health Wellness centrum SenseCity