SenseCity

5 tips om fit en ontspannen te blijven in de Zomer – SenseCity

Zo ga je fit en gezond de Zomer in!
De Zomer is eindelijk aangebroken. De dagen worden langer, de temperatuur stijgt en de zon laat zich volop zien. Dit seizoen biedt talloze mogelijkheden om fit en gezond te blijven. Hieronder vind je vijf tips om het beste uit de Zomer te halen en optimaal te genieten van deze prachtige tijd van het jaar.

5 tips om fit en ontspannen te blijven in de Zomer - SenseCity Breda

Heerlijk, de Zomer is begonnen!

De dagen worden langer, de temperatuur stijgt en de zon laat zich volop zien. Dit seizoen biedt talloze mogelijkheden om fit en gezond te blijven. Hieronder vind je vijf tips om het beste uit de Zomer te halen en optimaal te genieten van deze prachtige tijd van het jaar.

  1. Buiten bewegen: Profiteer van het warme weer en de langere dagen door naar buiten te gaan en te bewegen. Ga wandelen, joggen, fietsen of zwemmen. Deze activiteiten zijn niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Ze helpen stress te verminderen en je stemming te verbeteren. Vergeet niet om jezelf goed te beschermen tegen de zon met zonnebrandcrème en beschermende kleding.

  2. Geniet van seizoensgebonden voeding: De Zomer brengt een overvloed aan verse, seizoensgebonden groenten en fruit met zich mee. Maak gebruik van deze kans en vul je dieet aan met heerlijke en gezonde opties. Denk aan sappige watermeloen, knapperige komkommers, zoete aardbeien en kleurrijke paprika’s. Deze voedingsmiddelen zijn niet alleen verfrissend en voedzaam, maar bevatten ook belangrijke voedingsstoffen om je energiek en gezond te voelen.

  3. Ontspan en geniet van de Zomer: Neem de tijd om te ontspannen en te genieten van het prachtige weer. Ga naar het strand, maak een wandeling in de natuur, organiseer een barbecue in de achtertuin of lees een boek in het park. Het belangrijkste is dat je momenten van rust en plezier inplant, zodat je optimaal van de Zomer kunt genieten en je batterijen kunt opladen. En om de ultieme ontspanning op te zoeken kun je natuurlijk genieten van een dagje health wellness bij SenseCity in Breda.

  4. Prioriteit geven aan slaap: Het warmere weer kan invloed hebben op je slaapgewoonten, maar het is belangrijk om je slaaproutine en met name je magnesium op peil te houden. Zorg voor een koele en comfortabele slaapomgeving, spray elke dag voor het slapengaan magnesiumolie onder de voeten voor een betere nachtrust, vermijd het gebruik van elektronische apparaten vlak voor het slapengaan en probeer een regelmatig slaapschema aan te houden. Een goede nachtrust is essentieel voor je algehele gezondheid en welzijn.

  5. Be mindful: Gebruik de Zomer als een kans om meer mindfulness in je leven te brengen. Neem de tijd om te mediteren, yoga te beoefenen of gewoon bewust te zijn van het moment. Mindfulness kan je helpen stress te verminderen, je emoties beter te begrijpen en meer in contact te komen met jezelf. Maak gebruik van de rustige momenten in de Zomer om te reflecteren en innerlijke balans te vinden.

Wil je graag een dagje ‘self-care’ plannen? Dan hebben we dé perfecte tip voor jou: breng een bezoek aan SenseCity in Breda. Onze unieke Health Wellness biedt een scala aan ontspanningsmogelijkheden om helemaal tot jezelf te komen. En met alle vijf tips in gedachten en jouw bezoek aan SenseCity combineren is de ideale manier om fit en gezond de Zomer in te gaan!

We heten je van harte welkom in onze unieke Health Wellness in Breda. Reserveer nu jouw wellnessdag en ervaar zelf de ultieme ontspanning en energie die de Zomer te bieden heeft.

Floating therapie kent vele positieve effecten. Één van de meest genoemde, maar zelden uitgelegde begrippen is de ‘thèta staat’ of ‘thèta-hersengolven’. Wat zijn thèta-golven precies? Waarom willen we ze? En wat weten we over het effect van floaten op onze hersenen? We leggen hier kort de wetenschap achter thèta-hersengolven en
Lees verder
SenseCity is bekend van TV en te zien op RTL4 Nederland Ontdekt! In dit programma neemt Inge de Bruijn je mee naar de mooiste hotspots in Nederland. Met aandacht voor de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van verborgen parels, luxury, travel, health, wellness en beauty.
Lees verder
Je vraagt je natuurlijk af wat Health Wellness precies betekent, dat is niet gek want de term komt nauwelijks voor in Nederland. Wat steeds belangrijker wordt in deze maatschappij is de preventieve wellness, zelf verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van je gezondheid en welzijn. Preventieve wellness gaat over het belang in
Lees verder
Welkom bij SenseCity, dé unieke health wellness met intensieve Permsal magnesium behandelingen in hartje Breda! We bestaan uit een divers team van masseurs, masseuses, receptie medewerkers en experience medewerkers die jou tijdens alle behandelingen begeleiden. Hier wordt je ondergedompeld in een oase van rust, ontspanning en nieuwe energie door het
Lees verder

Meld je aan voor onze
newsletter

Blijf maandelijks op de hoogte van de
laatste nieuwtjes en akties van ons
Health Wellness centrum SenseCity